قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

جزئیات تیراندازی در محدوده تئاتر شهر

سردار کیوان ظهیری رییس پلیس پیشگیری پایتخت در تشریح خبر بیان داشت: حوالی ساعت ۱۹ خبری درخصوص وقوع درگیری میان دو مرد و شلیک تیر در محوطه تئاتر شهر به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع داده شد که درپی آن تیم گشت کلانتری ۱۲۹ جامی سریعاً در محل حاضر شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۲ - ۲۰ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 10
کد خبر: ۱۳۱۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس پلیس پیشگیری پایتخت گفت: عامل تیراندازی در محدوده تئاتر شهر فوراً از سوی عوامل کلانتری جامی دستگیر شد.

 

سردار کیوان ظهیری رییس پلیس پیشگیری پایتخت در تشریح خبر بیان داشت: حوالی ساعت ۱۹ خبری درخصوص وقوع درگیری میان دو مرد و شلیک تیر در محوطه تئاتر شهر به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع داده شد که درپی آن تیم گشت کلانتری ۱۲۹ جامی سریعاً در محل حاضر شد.

 

وی افزود: در تحقیقات اولیه مشخص شد فردی ۲۴ ساله با سلاح کلت کمری به سمت دوست ۲۶ ساله‌اش شلیک و او را مصدوم کرده است که بلافاصله نسبت به دستگیری ضارب اقدام شد و اقدامات درمانی بر روی مضروب نیز در همان محل انجام شد.

 

وی با اشاره به انجام تحقیقات در کلانتری گفت: ضارب ادعا کرد که دوستش به مادرش که در قید حیات نیست فحاشی کرده و به همین دلیل اقدام به شلیک به سمت پای چپش کرده و یک تیر هم هوایی شلیک کرده است.

 

سردارظهیری درباره اینکه این فرد سلاح را چگونه تهیه کرده بود، گفت: متهم اعلام کرد که اسلحه را از یکی از استان‌های غربی کشور خریداری کرده بود.

 

وی با بیان اینکه مصدومیت مضروب سطحی بود، گفت: در تحقیقات تکمیلی مشخص شد متهم تاکنون سه بار اقدام به خودکشی کرده که ناکام بوده است و اسلحه را نیز برای خودکشی تهیه کرده بود.

 

به گفته رییس پلیس پیشگیری تهران بزرگ برای ضارب پرونده‌ای تشکیل شده است.

 

منبع: مهر

ارسال نظر